09-03-10

cross Ingelmuster

Eindelijk geen regen voor te lopen, 's Morgens op tijd uit bed, Mama, was al druk in de weer met de sportzakken. Zoals altijd vroeg mama hoe ga je lopen, zag nog mooi weer uit, korte mouwen en driekwarts, ze zeggen altijd mag je niet te warm kleren om wedstrijd te lopen, maar proberen dan. 's middags na het eten vertrokken we op het gemak naar de wedstrijd, terug ruim op tijd, zo konden we terug op het gemak het parcour verkennen. Wij moesten 1 kleine ronde en een grote. De start was een goed 100 meters, dan een klein helling, dan kwam het zware werk een grote ronde in het maiss veld. Opwarmen, spikes aan en naar de start, met de gedachten zo het mij lukken om terug een podiumplaats. Het verloste startschot kwam, onmiddellijk goed weg, bij het ingaan van de grote ronde proberen het tempo te volgen, maar helaas ging dat ietsje te rap, moest van de 2 de een gaatje laten, de eerste is niets aan te doen, die steek kop en schouder over. Liep dan wel veilig op de 3 de plaats, bijna op het einde kreeg ik zelf goed zicht op de 2 de plaats. Kwam heel dicht, kreeg het gaatje niet dicht, maar ben toch tevreden met mijn podiumplaats. Kijk al uit naar de volgende cross in Meulebeke ( zondag ).DSC_0045

een goede start

IMGP4199

mooi mee vooraan in de groep

 IMGP4209

proberen naar de 2 te lopen

DSC_0057

 

15:10 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

02-03-10

cross Beveren-leie

's morgens als mama mij opriep, zei ik amai dat ga nog een cross zijn. Iemand met veel macht kan daar veel punten nemen.  Tegen die 2 de jaars kan je niet veel doen als 1 ste jaars in de reeks. Mama zei : dat weet je niet, het is niet omdat ze musschien een kop groter zijn en een jaartje ouder zijn dat ze meer macht hebben, geloof toch eens in je eigen. 's Middags op tijd gegeten om nog eens de renners aan te moedigen die van Kuurne kwamen. Veel heb ik niet herkent zo een grote groep, wat wil zal nog niemand wegspringen als ze nog maar 10 km hebben, dat zo een domme kop zijn. Vandaar richting Beveren-Leie, we kwamen daar waarschijnlijk als 1 ste aan. Op het gemak het parcour verkennen, dat land zag ik helemaal zitten zei ik. Klaarmaken voor de opwarmen, tesamen met Herman, mama en Ine liep ik mij goed warm ( een goed 5 rondjes rond het voetbal veld ), daarna uitrekken, verse kouzen aan en verder opwarmen, Als de benjamins gestart waren deden ik mijn wedstrijd kleren aan. Bij de volkscross krop ik stilletjes terug buiten, tesamen met mama gingen we naar de start. Blijven bewegen was nodig zo ben ik maar op het laatste naar de startlijn gegaan. Hop, daar waren we vertrokken voor een kleine ronde en 1 grote ronde. Bij het ingaan van de grote ronde waren er al een 4 tal voorop allemaal 2 de jaars. Bij mij zat Joyce ook een 1 ste jaar, was mooi om te zien niemand van ons 2 wilde kop trekken. Dan ik maar, op mijn eigen tempo, onmiddellijk moest ze lossen. Haalde ik de 4 de in er op en er over nog liefst nog voor de landstrook, dat lukte. Al bij al vloog ik over die landstrook had het goed spoor genomen, viel niet stil. Verschoot nog half weg die strook kwam ik bij de 2 en de 3. Die stonden helemaal stil. Was mijn kans, proberen maar. Eens als we van de landstrook kwamen zag ik dat het een mooie voorsprong had. Luid aangemoedig van de dapalo's die langs de kant stonden liep ik zo onverwacht naar een mooie podium plaats. Aan die eerste is niets te doen. Die loop van de start tot aan de finisch voorop. Dol blij ging ik naar het podium toe. Vlug dan een warm doucht nemen en supporten voor zus en mama.

afstand : 1400 meters                         plaats : 2 de

IMGP3979

IMGP3980

 op weg naar de meisjes voormij, liep naar iedereen toe en er over, behalve de eerste die was te ver

14:07 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-02-10

parkloop dadizele

afstand : 1395 meters ( 1 grote ronde )

plaats : 4 de

Het nieuwe seizoen is gestart. Een volledig nieuwe reeks : ben 1 ste jaar miniem. Mama zegt de eerste jaar is een aanpassing, de afstand is groter, starten anders enz... Van 's morgens was ik al echt zenuwachtig, wist absolut niet hoe ik het ging doen. Eens aangekomen sprak het parcour me echt aan. Mooi opwarmen met Ine daarna nog een stukje met mama.  Naar de start. Wat had ik zenuwen, dat maar vlug het startschot valt. Inderdaad men start rustiger dan de pupillen, kon mooi mee met de kopgroep. Op de helling was ik een beetje gehinderd door Emma, zo waren de 3 eerste weg, probeerde nog naar toe te lopen, maar ging niet de andere kwamen terug. Dus maar spurten, nog nooit had ik een spurt gewonnen, maar nu wel, zo liep ik onverwacht naar de mooie 4 de plaats, was supper blij.

start dadizle

dadizele foto 1

dadizele foto 3

 

08:30 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

04-11-09

brugge en moorslede

BRUGGE

In brugge moest ik voor Lisa Duponselle. En best 1 of 2 tussen. De start was goed. Ik zat in het eerst groepje. Toen kreegen Lieze en Lien een gad en ik , Joyce en 1 van sodibrug zatten daar achter. Ik had ook een gad op Lisa Duponselle. In de sprint had ik iets te kort om 3 de te worden.  Dus 4 de voor mij.

hier een paar foto's :

in de start

wat later

MOORSLEDE

Nu moet ik ook voor Lisa duponselle. Mijn start was goed. Ik ben 6 de geworden. Voor Lisa Duponselle.

hier wat foto's:

cross morslede

de start

cross moorslede

op het einde

groetjes Lisa

13:05 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-05-09

loopwedstrijd ekidenrun in Evergem

woensdag 29 april mocht ik naar Gent in de voetsporen van Tia, was super blij. Eens van school was ik echt zenuwachtig voor te vertrekken, een maal aangekomen in Gent was het echt super

Vrijdag 1 mei : ekidenrun in Evergem

Dat was een wedstrijd een marathonwedstrijd in aflossing ( 6 per ploeg ), was de eerste maal dat ik mocht meedoen. 'S morgens eerst nog papa naar Kuurne voeren want die ging mee met Gino naar Bredene gaan koersen, dan vlug achter Sandra ( waar we heel veel gelachen in de auto ), eens aangekomen waren wij de eerste van de club, maar Herman en Martine waren er ook al. Herman deed mee met de webloglopers tesamen met Sandra, Chris, Vincent, Katrien en Anita. Dapalo waren met 5 ploegen aanwezig waar we heel veel plezier namiddag hadden. Ik deed de 5 km als 5 de van de ploeg, dat was het nadeel dat ik lang moest wachten. Maar denk wel dat mijn tijd mag gezien zijn als 11 jarig op zo een zwaar parcour. ( 26 min 04 ).

DSC_0029

mijn ploeg

DSC_0289

goed begeleid door de grote van Dapalo

DSC_0293

de laatste rechte lijn

ine deedt ook mee met een gemengde groep, zij deed de 7.2 km, zondag heeft ze ook in Desselgem meegedaan aan de 2.5 km waar ze de wedstrijd won met een tijd van 10.36, jammer is ze dan ziek gevallen maandag en ligt ze nog altijd in bed zo is haar blog nog niet ingevuld dat ga ze terug doen als ze beter is.

 

 

 

14:05 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

02-05-09

piste marke

Hoi, het was zaterdag. Ik moest naar de sprint toe. We hoorden dat het in 2 reeksen waren. Ik zat in de eerste reeks. Met Janna en Jodie. Ik was 2de van de reeks.Lachen Maar 4de van de 2 reeksen. Hier foto's van de sprint:

IMGP7654

IMGP7655

tijdens de sprint

IMGP7656

na de sprint

bij het kogelstoten was de eerste beurt dezelfste van Jodie. Jodie raakte niet verder dan ik. 4m 48. was mijn eerste worp. daarna smeet ik van 4m 48. naar 5m 52.met die worp ben ik 3de geworden.  Dit is 1 foto van het kogelstoten.

IMGP7723

afstand was 600m dat was met een grote hoop pip. de eerste ronde zat ik slecht maar dan ben ik teruggekeerd naar de 5de plaats.

IMGP7777

IMGP7778

IMGP7779

IMGP7780

Bij de start.

IMGP7783

IMGP7784

Na 1 ronde. Foto's van na de proeven.

IMGP7806

IMGP7809

10:20 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-04-09

pistewedstrijd Roeselare

Terug stonden er 3 proeven op het programma : 400 m - kogelstoten - 1000 m

400 m : 2 reeksen, start in de 2 de reeks, heel onverwacht heb ik die reeks gewonnen met een persoonlijk record.( 1.21.84 ), maar er waren wel 3 meisje voor mij met betere tijden in de 1 ste reeks.

kogelstoten : we mochten 4 x werpen, de tweede worp was het verst ( 4 m 84 cm ), stond lang op de 3 de plaats, maar toch maar 4 de geeindigt op de laatste worp, wierp er nog 1 iemand verder dan ik

1000 m : een afstand wat ik graag doe, goed vertrokken, kon zelf een tijd Lien en Lieze volgen, maar moest toch de rollen lossen tesamen met iemand van AVI ook een lisa, verloor in de spurt voor de 3 de plaats, maar ben wel heel blij want het is de eerste maal dat ik onder de 4 min zat, dus terug een persoonlijk record ( 3.53.21 )

als afsluiter was er nog een 4 x 400 meters, een echt tof nummer met veel geroep, jammer is dat niet iedere wedstrijd. Wij kwamen als 2 de over de meet de ploeg bestond uit Amelyne, ik, Kim en Valentine.

IMGP7339

de 400 meters : de laatste rechte lijn, naar de overwinning van de 2 de reeks

IMGP7462

1000 meters : nog altijd mee met Lien en Lize

IMGP7529

aflossing 4 x 400 meters : juist de stok gekregen van Amelyne

 

 

13:00 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-03-09

cross wedstrijd meulebeke

Het was supper goed gegaan. Ik ben super blij. Maar er was wel vals gespeeld. De 2 de is van de val (molenland). Ik was goed mee. Ik ben net 5 de ( 4 de door die van molenland).

 

IMGP6712

de start

IMGP6713

de start

IMGP6714

afjes uitblazen

IMGP6716

 

op het laatste

19:46 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-02-09

cross beveren-leie

Het was een lastige cross. Over de zandbak en de balk en de modder. Toch werd ik 4 de. Net naast het podium. Een beetje ontgoochelt , maar de volgende keer op het podium. Het was een goede start. Maar na de modder waren de eerste twee weg. Ik en Lisa waren er af. Zij kon ook niet meer. Naar de laatste rechte lijn was ik er van. Dus ben ik 4 de.

Hier wat foto's

IMGP6401

de start

IMGP6402

 Nog eens

IMGP6402

Nog eens

IMGP6404

 

Naar de laaste rechte lijn

IMGP5319

 

In de laaste rechte lijn

20:11 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-02-09

cross dadizele

Wat was ik nerveus voor de start, maar op het laatste naar de startlijn. Startschot, amai van mij zelf verschotten, wat een goede start, als 5 of 6 de door de eerste bocht, dan eventjes op adem moeten komen maar op de helling terug aansluiting zoeken en als een rakket naar beneden vlammen. Zodat ik onmiddellijk naar de tweede plaats kon lopen. Dan maar aanvallen, oeps iets te vroeg want viel stil zowas ik maar 5 de, een beetje droevig viel ik in de armen van mijn zus.IMGP6174

de start

IMGP6179

op weg naar de helling

IMGP5204

naar de aankomst toe

08:08 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

20-01-09

cross in ieper

als voorbereiding heb ik gestart aan de cross in ieper ( een val wedstrijd ), afstand was 1200 meters. Moet zeggen was verdomme een echte cross zo modder maar vondt het wel leuk. Een beetje na 13 u moesten we starten, was nog redelijk goed vertrokken vond ik maar zat toch redelijk achteraan de groep. Kon mooi stand houden de 1 ste ronde, de 2 de ronde dan maar proberen op te schuiven, ging heel moeilijk, toch heb ik een paar plaatsen kunnen opschuiven. Zodat ik over de meet kwam als 11 ste op 28 dln. Dus nog een goede wedstrijd want ben niet gewoon om over zo een afstand te crossen. Nu maar uitkijken naar de crossen van de vrije sporters.

DSC_9313

DSC_9314

07:50 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-01-09

joepie

Joepie vandaag ben ik jarig, wordt er 11, van namiddag is er een klein feestje met oma, opa, mémé en pépé. Lekker taart eten. Het feestje met de vriendjes komt later.

Oh, zou dat nog vergeten, al vast bedankt aan iedereen die stem voor mij, ben er echt blij mee

07:09 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-01-09

stem op mij

Voor te kunnen stemmen ga je naar www.dapalo.be en stem op foto nr. 10, je kan iedere dag 1 stem doen. Je zou mij een enorm plezier doen als je op mij denkt. Allesinds van harte bedankt


Verkiezing
Foto van het jaar 2008

 

Na een jaartje zonder fotoverkiezing kan er weer gekozen worden voor de DAPALO foto van het jaar.

 

Van 01.01.09 t.e.m. 31.01.09 kan er gestemd worden voor de foto van het jaar.

 

Om te stemmen en om de foto's in groter formaat te zien, klik hier.

 

 fotovanhetjaar%202008%2010_small

13:15 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

30-12-08

wegwedstrijd Sint-Eloois-Winkel

Wat een koude dag, met mijn mama en Ine naar de werdstrijd vertrokken, papa had niet veel zin want die had in de voormiddag al een goed 80 km gefiets in zo  koud weer . Hij kwam 's middags versteven van de koude thuis. Eens aangekomen naar de inschrijving gegaan en dan ons loopkleren aangetrokken. Opa en Oma kwamen ook kijken. Moest in de 5 de reeks starten voor twee ronden totale afstand 750 meter. Was heel goed vertrokken wat ik niet veel kan zeggen meestal mislukt mijn start. Liep onmidellijk op de 4 de plaats bij de 3 de kon ik niet bij komen, liep zodannig krampachtig van de koude en kon niets versnellen, ben toch content van de wedstrijd want vorige week moest ik nog toe kijken met dat ik wat ziekjes was. Tijdens de prijs uitreiking was het heel leuk want de sporthal was nog open waar we met andere kinderen heel veel konden spellen ( onder ander met de ballen schoppen ) .

uitslag : 4 de plaats

08:13 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-12-08

wedstrijd Langemarke

afstand jeugd : 800 meters               plaats : 1 ste

Oef eens een wedstrijd met de meisjes alleen. Wel was het 5 de en 6 de leerjaar tesamen, dus met een jaar ouder lopen. Een heel dom parcour altijd maar weg en weer zowel 4 x. Voor de kijkers was het leuk, zo kon mijn pa en ma tijdens het lopen roepen wat ik juist moest doen. De eerste ronde was er iemand vertrokken zoals een speer, amai ga die het volledig vol houden, maar nee half weg de 2 de ronde kwam ik er bij en dan nog niet volledig door moeten gaan. Opdracht gekregen van pa om de derde ronde achter haar te blijven, dat deed ik maar het was echt traag en kon ik helemaal uitrusten. Aan de andere kant stond ma en die zij dat ik moest aanvallen bij papa, dat deed ik. Onmiddellijk kreeg ik een groot gat bij het keer punt nog eens volle bak optrekken en zo vleilig naar de overwinning lopen.

jogging : 3.6 km            tijd : 18'31"                          plaats :70 ste ( 19de dame)

Een zware jogging, door de lastig parcour. Dat wist ik van vorig jaar, dus besloten om bij nonkel Rudy te lopen. Zo gezegt zo gedaan. Voor mij was het gewoon voor voor de leute dat ik liep. Dus je kan zeggen een rustige duurloop gewoon, maar vond het wel leuk terug met zu'n allen lopen op de jogging. ( Nonkel Marino, Nonkel Rudy, Papa en zus Ine, ( normaal ging Timmy ook nog starten maar die is papa geworden ). Wel jammer dat Tante Carine ( gekwets ) en mama ( hartproblemen ) niet konden meedoen, maar die hebben naar iedereen die ze kenden geroepen. Volgende week start we met zu'n allen ( behalve mama ) in Deerlijk op de 5 km, dat is zoals gewoonte een hele strijd tussen de familie wie waar ga zitten en wie eerste enz... aankomen, dus een soort wedstrijd onder elkaar.

 

13:31 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-12-08

kerstloop Waregem

Een dag met gans het gezin en familie, mama als trouwe supporter tesamen met hondje coda. Eerst het parcour verkennen met papa van de jeugd, dan naar de start. Was enorm drummen aan de start. Kompleet de start gemist, was bijna helemaal achteraan gestart en op 500 meters kan je wel een paar plaatsen goed maken maar niet veel ( 6 de meisje ). Dan was het de beurt aan zus Ine, die had het gemakkellijk want ze was alleen als meisje, kon het echt op het gemak haar kilometer uitlopen. Had 's morgens beslist om de jogging mee te doen, mocht van mama en papa. Tesamen met heel veel familie stonden we dan aan de start ( papa, nonkel Marino, nonkel Rudy, tante Carine en neef Timmy ). Wilde papa volgen maar hij ging een beetje te rap, een beetje veel. Dus terug mijn tempo zoeken wat mij aardig lukt. Ben als 7 de dame toe gekomen in een tijd van 21'18" en 2 de jun. Wat uitblazen en supporteren voor mijn zus op de 10 km . Maar voor de start van de 10 km  toch vlug een handtekening vragen aan Kim Gevaert, het mocht van mama op mijn trainingjas. Zus vertrokken maar kwam traag bij ons toe de 1 ste ronde, ze had namelijk buikkrampen en moest het toilet opzoeken, maar heeft dan toch de wedstrijd verder gezet. Moet nu een week leren voor de proevenOnbeslist. Zondag start ik in Langemarke de jeugdloop en de jogging.

 kapsels 040

07:55 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-11-08

cross Ingelmunster

Oef, eindelijk de laatste cross van het seizoen. We gingen bijna met ganse familie er naar toe. Papa, zus, nonkel en 2 neven en natuurlijk mama als supporter niet te vergeten. De ronde verkennen tesamen met papa. Was een hele mooie ronde want van een echte cross kon je niet spreken. Wij moesten als eerste de grote ronde lopen. Mijn opdracht was om Emma achter mij te laten want dan kwam ik 7 de in het eind klassement. Stond echt gespannen aan de start maar eens vertrokken waren alle zenuwen weg. Van aan de start was Emma al achter, dus dan maar volledig volle bak doorgeven. Met veel aanmoedigingen van familie en de mensen van de club ging het heel goed en is de opdracht volbracht. Resultaat in de uitslag 9 de plaats en 7 de in de eindklassement.

DSC_0057

tesamen met papa de volkscross lopen, was dat leuk Lachen

12:44 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

28-10-08

cross Moorslede

cross te Moorslede

afstand : 850 meters                         10 de plaats op 38 dln.

Als wij aankwamen te samen met mama, ine en betty de ronde verkennen. Amai wat een omloop in de wei en dan overgaan naar het voetbalveld. Spike's aan en wat opwarmen voor naar de start te gaan.  Met zoveel dat ga drummen zijn om vooraan te staan. Moesten 1 ronde afleggen, was goed vertrokken en kon goed stand houden, naar het einde kreeg ik het wel moeilijk maar toch op de tanden bijten en mijn plaats kunnen behouden. Na de aankomst was het dan eventjes zoeken naar mijn vest en broek, de vriend van Lies ( Davy ) ging hem bij hebben omdat mama niet aan de aankomst kon staan, zus moest kort achter mij  starten en was te ver van elkaar. Maar vondt hem niet en hij had mij niet zien aankomen, misschien te rap gelopen  voor hem. Knipogen

IMGP4844   IMGP4845   IMGP4846

14:39 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-10-08

Lisa sneller dan haar Mama

Lisa sneller dan Mama

10:13 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-08

wedstrijden zwevegem - cross brugge

wedstrijd zwevegem ( zaterdag )

kinderloop : afstand : 500 meters                plaats: 1 ste bij de meisjes - 3 de bij de jongens

Een gemakkelijk wedstrijd. Naar de jongens keek ik eigenlijk niet want ging nog van start gaan bij de jogging tesamen met nog een paar van de familie. Kon de wedstrijd houden als opwarming want was onmiddellijk aan de leiding en het gat was groot genoeg.

jogging : afstand : 5km5                 plaats : 1 ste pl.              tijd : 24.50

Joepie, eindelijk terug een lange afstand, dan nog tesamen met mama en een paar van de familie. Was wel een wedstrijd met weinig deelnemers, dat was niets want de afstand stond mij enorm aan. Waren 3 ronden, de start was ik mee met Timmy maar moest er wel van lossen, de bedoelen was voor een gat te slaan op de volgende dame ( was toevallig mama ). De 1 ste ronde kwam ik een goed 100 meters voor maar het gat vergrote maar altijd. De 3 de ronde moest ik wel op mijn tanden bijten, toch is het gelukt om mijn 1 ste overwinning tenemen op de lange afstand wel jammer dat het juist voor mama was, maar toch aan mama een grote dikke proficiat.

 

wedstrijd Brugge ( zondag )

afstand : 750 meters                    plaats : 9 de pl.

Oei, als ik 's morgens opstond mij benen voelen stijf aan. Wil zeggen goed loslopen voor de crosswedstrijd. Was wel een redelijk rap parcour, dat is degelijk niet aan mij besteed want dan starten ze heel rap, inderdaad was een hele rappe start, had er echt veel moeite mee. Was wel mee met die dat juist voor mij in het klassement sta, maar proberen er bij te blijven maar goed half weg had ze moeite en zo kon ik ze gemakkellijk oversteken. Was echt blij met de wedstrijd en zo kom ik terug wat dichter bij de 7 de plaats in het criterium

17:37 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-10-08

wedstrijd Heestert

afstand : 500 meters - plaats : 1 ste bij de meisjes - 5 de tussen de jongens

Eerst in de voormiddag op de kinderrommelmarkt wat speelgoed verkopen dat ik niet meer nodig heb. Daarna wat raars gedaan voor het middagmaal nl. frieten met kip gegeten. Eens meer dat start dichter kwam hoe meer ik gespannen kwam, want het is nog altijd op je eigen gemeente lopen. Moest starten in de laatste reeks en lopen bij het 6 de leerjaar. Dus nog eens goed opwarmen, dan aan de start. Was goed vertrokken, het ene meisje tussen de jongens in de kopgroep, maar in het ingaan van de 2 de ronde waren de jongens aan het strijden voor de podiumplaatsen, dat liet ik gewonnen gebeuren en begon aan mijn 2 de ronde op mijn gemak naar de overwinning te lopen, dus een echt gemakkellijk wedstrijd was het voor mij. Volgende week doe ik in zwevegem terug een lange afstand met nog een paar van de familie en ook mama doe terug mee ( joepie ).

07:13 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-10-08

crosswedstrijd Menen

afstand : 890 meters                           plaats : 7 de pl.

Wat een weertje, regen, regen en nogmaals regen, het parcour lag heel zwaar. We moesten 1 kleine ronde ( A ) en 1 grote ronde ( B ), De start : was goed mee, zat mooi bij de groep en kon het tempo nog tamelijk lang volgen. Eens naar de 2 kleine hellingtjes moest ik lossen, maar zat dan nog altijd in de 2 de groep, op ongeveer een 200 meters probeerde ik weg te lopen wat  ook lukte en zo kwam ik nog bij Guillemijn Lisa normaal zit ik nog redelijk ver van haar maar nu ging ik tesamen met haar naar de aankomst met nog iemand dat ik niet ken en compernolle Emma. Was echt tevreden van mijn wedstrijd.

13:13 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-09-08

schoolcross zwevegem

Afstand : 900 meters                        plaats : 2 de pl op 93 dln.

Een wedstrijd waar onze school aan deelnam. Om 13.10 kwam pépé achter mij omdat ze in school wat laat vertrokken met de bus. Eens aan gekomen het parcour op ons gemak verkennen en dan opwarmen met nog een paar van de club. Moest starten in de 3 de reeks ( 5 de ljr. meisjes ). Startschot : was goed weg rondt de 8 ste plaats alles mooi onder controle houden en goed uitkijken was de opdracht met zoveel aan de start. De eerste versnelling ging ik mee, we waren weg met 2 en gingen zo naar de aankomst waar ik ervan verloor, was wel blij met de wedstrijd.

08:11 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

24-09-08

wedstrijd dadizele

afstand : 1200 meters                        plaats : 8 ste

Een zware wedstrijd, want kwam juist van bosklassen op de kemmel, dus veel slapen in die week deden we niet, maar was wel kei leuk. Dan maar over de wedstrijd zelf, rustig gestart en maar kijken waar ik ging uit komen, moet zeggen nog redelijk goed. De eerste ronde gewoon mee in de 2 de groep, de 1 ste groep was volledig 2 de jaars pup. De tweede ronde ging echt goed we waren met 2 van de groep weg gelopen en spurten we zo voor onze plaatsen. Toevallig was het ook een 1 ste jaar pup. Zo ben ik als 2 de aangekomen van mijn leeftijd.

13:55 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-09-08

wedstrijd Lichtervelde

Jeugdloop :  afstand : 1200 meters                plaats : 12 de op 21 dln

De reeksen waren ingedeeld van 10 jaar tot en met 12 jaar. Dus mocht ik weer starten met mijn zus omdat zij maar 13 jaar komt de 29 september. Amai was dat een rappe start , lag  onmiddellijk al achter, maar heb verdomme veel plezier gehad en dat is het voornaamste van mijn ouders.

 

jogging : afstand : 4.860 km      tijd : 28 min 21 sec

Een rustige jogging waar ik in begin mee ging met mijn nonkel Rudy die iets rapper gestart is dan mijn mama, eens dat zij mij overstak probeerde ik mee tegaan gewoon voor eens te kijken dat alles goed was . Zag dat Maureen ( iemand van de club ) mee ging dus maar terug wachten achter nonkel Rudy waar we tesamen de wedstrijd uit deden.

Van maandag tot vrijdag zitten we met de klas op de kemmel wat zal dat leuk zijn, maar amai vrijdag in Dadizele dat ga afzien zijn.

13:11 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-09-08

wedstrijden piste Roeselare - wedstrijd poelkapelle

Zaterdag : pistewedstrijd Roeselare ( prov. kamp. )

We mochten 3 nummers kiezen : deed 2 kampnummer en de lange afstand

hoogspringen : 2 de plaats met een nieuw persoonlijk record van 1 m 03 cm

afstand  800 meter : 4 de plaats, vond één van mijn beste lange afstand van het seizoen op de piste, kon 1 ronde volledig aan de groep aansluiten en dan moest ik afhaken wat  normaal was, de andere waren allemaal een jaar ouder.

kogelstoten : 5 de plaats met een worp van 4 m 09 cm

 

Zondag : wedstrijd poelkapelle

afstand : 600 meters                    1 ste plaats

Oef eindelijk eens de oudste zei ik 's morgens, met volle moed naar de wedstrijd vertrokken. Moesten 2 ronden afleggen, startschot en daar waren we weg onmiddellijk neemde ik een voorsprong en liet het niet meer afnemen, dus een prachtig overwinning.

15:52 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-08-08

piste wedstrijd marke - wedstrijd wemblyloop

zaterdag : pistewedstrijd marke

proeven : sprint - afstand ( 1000 meter ) - verspringen

sprint : Zat in de rapste reeks met Laurence die de reeks won. De 60 meters gelopen in een tijd van 11.01. Die tijd brengt mij op de 7 de plaats van de 8 dln.

afstand : Had de milte van bij de start, maar toch door gelopen, een tijd van 4.18.32. en was 6 de van de 7 dln.

verspringen : Mijn eerste sprong was goed voor mijn persoonlijk record die nu op 2 m 78 sta en daarmee was het goed voor de 6 de plaats van de 9 dln.

 

zondag : wedstrijd wembleyloop

afstand : 800 meters - 2 de plaats van 4 dln - tijd : 0:03:20

jammer dat we maar met zoveel waren, maar het was wel plezant. Mijn zus starte ook in die reeks en trok mij de eerste ronde mee, zo was ik bijna zeker van de 2 de plaats na mijn zus. En eens tesamen met mijn zus op het podium was wel leuk.

 

14:25 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-07-08

foto's brugge

IMGP3240
IMGP3239
IMG_9947

IMGP3270

IMGP3278

IMGP3316

IMGP3318

16:51 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

piste brugge

Zondag zijn we naar brugge gereden samen met mijn mama en mijn zus. Mama had haar een half uur vergist waardoor we niet veel hebben kunnen opwarmen. één tourtje lopen, wat rekken, de spikes aantrekken en aan de startlijn verschijnen. Toen ik hoorde dat het in twee reeksen was en ik in de rapste zat vond ik dat wel een beetje jammer omdat ik anders altijd vanachter zit. Dat is wel normaal als eerte jaars pupil bij de tweede jaars. Maar nu had ik bijna een ander meisje te pakken (het scheelde maar 0.3sec.).

op de 80 ben ik in totaal ben ik de tiende van de twaalf in een tijd van 14.09

 Dan op naar verspringen. Dat zag ik wel zitten. De eerste sprong was direct de verste. Mijn persoonlijk record was direct verbroken. Ik was er zelf van geschrokken want het was felle tegenwind. Al de andere sprongen waren wat minder maar ze kunnen niet allemaal schitterend zijn.

bij ver ben ik in totaal negende van de elf met een sprong van 2meter 62

Als laatste proef had ik de 600 meter. Niet echt een lange afstand vond ik. Toen we het startschot afging, was ik goed vertrokken. Maar door de rappe Laurance, Danielle en Elien was de groep direct verbrokkeld. Ik kon rap aansluiten bij een groepje waardoor het minder lastig was op de stukken die tegenwind zijn. Even op de tanden bijten. Op het einde probeerde ik nog een meisje in te halen en dat is gelukkig gelukt daardoor ben ik op de 600 meter de zevende van de tien in een tijd van 2min. 23sec 75

ik ben zeer tevreden met mijn resultaten en op naar de volgende wedstrijd in Gent

16:14 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |