21-10-08

wedstrijden zwevegem - cross brugge

wedstrijd zwevegem ( zaterdag )

kinderloop : afstand : 500 meters                plaats: 1 ste bij de meisjes - 3 de bij de jongens

Een gemakkelijk wedstrijd. Naar de jongens keek ik eigenlijk niet want ging nog van start gaan bij de jogging tesamen met nog een paar van de familie. Kon de wedstrijd houden als opwarming want was onmiddellijk aan de leiding en het gat was groot genoeg.

jogging : afstand : 5km5                 plaats : 1 ste pl.              tijd : 24.50

Joepie, eindelijk terug een lange afstand, dan nog tesamen met mama en een paar van de familie. Was wel een wedstrijd met weinig deelnemers, dat was niets want de afstand stond mij enorm aan. Waren 3 ronden, de start was ik mee met Timmy maar moest er wel van lossen, de bedoelen was voor een gat te slaan op de volgende dame ( was toevallig mama ). De 1 ste ronde kwam ik een goed 100 meters voor maar het gat vergrote maar altijd. De 3 de ronde moest ik wel op mijn tanden bijten, toch is het gelukt om mijn 1 ste overwinning tenemen op de lange afstand wel jammer dat het juist voor mama was, maar toch aan mama een grote dikke proficiat.

 

wedstrijd Brugge ( zondag )

afstand : 750 meters                    plaats : 9 de pl.

Oei, als ik 's morgens opstond mij benen voelen stijf aan. Wil zeggen goed loslopen voor de crosswedstrijd. Was wel een redelijk rap parcour, dat is degelijk niet aan mij besteed want dan starten ze heel rap, inderdaad was een hele rappe start, had er echt veel moeite mee. Was wel mee met die dat juist voor mij in het klassement sta, maar proberen er bij te blijven maar goed half weg had ze moeite en zo kon ik ze gemakkellijk oversteken. Was echt blij met de wedstrijd en zo kom ik terug wat dichter bij de 7 de plaats in het criterium

17:37 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig Heel goed gelopen: proficiat.

Gepost door: sandra | 22-10-08

Hey Lisa!!!!!Goed gelopen!!!Veel succes voor de volgende wedstrijden!!!

Gepost door: Amelyne Ameye | 09-11-08

De commentaren zijn gesloten.