17-12-08

wedstrijd Langemarke

afstand jeugd : 800 meters               plaats : 1 ste

Oef eens een wedstrijd met de meisjes alleen. Wel was het 5 de en 6 de leerjaar tesamen, dus met een jaar ouder lopen. Een heel dom parcour altijd maar weg en weer zowel 4 x. Voor de kijkers was het leuk, zo kon mijn pa en ma tijdens het lopen roepen wat ik juist moest doen. De eerste ronde was er iemand vertrokken zoals een speer, amai ga die het volledig vol houden, maar nee half weg de 2 de ronde kwam ik er bij en dan nog niet volledig door moeten gaan. Opdracht gekregen van pa om de derde ronde achter haar te blijven, dat deed ik maar het was echt traag en kon ik helemaal uitrusten. Aan de andere kant stond ma en die zij dat ik moest aanvallen bij papa, dat deed ik. Onmiddellijk kreeg ik een groot gat bij het keer punt nog eens volle bak optrekken en zo vleilig naar de overwinning lopen.

jogging : 3.6 km            tijd : 18'31"                          plaats :70 ste ( 19de dame)

Een zware jogging, door de lastig parcour. Dat wist ik van vorig jaar, dus besloten om bij nonkel Rudy te lopen. Zo gezegt zo gedaan. Voor mij was het gewoon voor voor de leute dat ik liep. Dus je kan zeggen een rustige duurloop gewoon, maar vond het wel leuk terug met zu'n allen lopen op de jogging. ( Nonkel Marino, Nonkel Rudy, Papa en zus Ine, ( normaal ging Timmy ook nog starten maar die is papa geworden ). Wel jammer dat Tante Carine ( gekwets ) en mama ( hartproblemen ) niet konden meedoen, maar die hebben naar iedereen die ze kenden geroepen. Volgende week start we met zu'n allen ( behalve mama ) in Deerlijk op de 5 km, dat is zoals gewoonte een hele strijd tussen de familie wie waar ga zitten en wie eerste enz... aankomen, dus een soort wedstrijd onder elkaar.

 

13:31 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooie overwinning en je wedstrijd heel goed ingedeeld. Dikke proficiat, prachtig gelopen. En dan daarna nog een wat jij noemt "rustige" duurloop aan een gemiddelde van 11,665km/u. Daar zullen er nog wel een heel pak achter jou geweest zijn. Fantastisch gewoon.

Gepost door: Herman | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.