30-12-08

wegwedstrijd Sint-Eloois-Winkel

Wat een koude dag, met mijn mama en Ine naar de werdstrijd vertrokken, papa had niet veel zin want die had in de voormiddag al een goed 80 km gefiets in zo  koud weer . Hij kwam 's middags versteven van de koude thuis. Eens aangekomen naar de inschrijving gegaan en dan ons loopkleren aangetrokken. Opa en Oma kwamen ook kijken. Moest in de 5 de reeks starten voor twee ronden totale afstand 750 meter. Was heel goed vertrokken wat ik niet veel kan zeggen meestal mislukt mijn start. Liep onmidellijk op de 4 de plaats bij de 3 de kon ik niet bij komen, liep zodannig krampachtig van de koude en kon niets versnellen, ben toch content van de wedstrijd want vorige week moest ik nog toe kijken met dat ik wat ziekjes was. Tijdens de prijs uitreiking was het heel leuk want de sporthal was nog open waar we met andere kinderen heel veel konden spellen ( onder ander met de ballen schoppen ) .

uitslag : 4 de plaats

08:13 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-12-08

wedstrijd Langemarke

afstand jeugd : 800 meters               plaats : 1 ste

Oef eens een wedstrijd met de meisjes alleen. Wel was het 5 de en 6 de leerjaar tesamen, dus met een jaar ouder lopen. Een heel dom parcour altijd maar weg en weer zowel 4 x. Voor de kijkers was het leuk, zo kon mijn pa en ma tijdens het lopen roepen wat ik juist moest doen. De eerste ronde was er iemand vertrokken zoals een speer, amai ga die het volledig vol houden, maar nee half weg de 2 de ronde kwam ik er bij en dan nog niet volledig door moeten gaan. Opdracht gekregen van pa om de derde ronde achter haar te blijven, dat deed ik maar het was echt traag en kon ik helemaal uitrusten. Aan de andere kant stond ma en die zij dat ik moest aanvallen bij papa, dat deed ik. Onmiddellijk kreeg ik een groot gat bij het keer punt nog eens volle bak optrekken en zo vleilig naar de overwinning lopen.

jogging : 3.6 km            tijd : 18'31"                          plaats :70 ste ( 19de dame)

Een zware jogging, door de lastig parcour. Dat wist ik van vorig jaar, dus besloten om bij nonkel Rudy te lopen. Zo gezegt zo gedaan. Voor mij was het gewoon voor voor de leute dat ik liep. Dus je kan zeggen een rustige duurloop gewoon, maar vond het wel leuk terug met zu'n allen lopen op de jogging. ( Nonkel Marino, Nonkel Rudy, Papa en zus Ine, ( normaal ging Timmy ook nog starten maar die is papa geworden ). Wel jammer dat Tante Carine ( gekwets ) en mama ( hartproblemen ) niet konden meedoen, maar die hebben naar iedereen die ze kenden geroepen. Volgende week start we met zu'n allen ( behalve mama ) in Deerlijk op de 5 km, dat is zoals gewoonte een hele strijd tussen de familie wie waar ga zitten en wie eerste enz... aankomen, dus een soort wedstrijd onder elkaar.

 

13:31 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-12-08

kerstloop Waregem

Een dag met gans het gezin en familie, mama als trouwe supporter tesamen met hondje coda. Eerst het parcour verkennen met papa van de jeugd, dan naar de start. Was enorm drummen aan de start. Kompleet de start gemist, was bijna helemaal achteraan gestart en op 500 meters kan je wel een paar plaatsen goed maken maar niet veel ( 6 de meisje ). Dan was het de beurt aan zus Ine, die had het gemakkellijk want ze was alleen als meisje, kon het echt op het gemak haar kilometer uitlopen. Had 's morgens beslist om de jogging mee te doen, mocht van mama en papa. Tesamen met heel veel familie stonden we dan aan de start ( papa, nonkel Marino, nonkel Rudy, tante Carine en neef Timmy ). Wilde papa volgen maar hij ging een beetje te rap, een beetje veel. Dus terug mijn tempo zoeken wat mij aardig lukt. Ben als 7 de dame toe gekomen in een tijd van 21'18" en 2 de jun. Wat uitblazen en supporteren voor mijn zus op de 10 km . Maar voor de start van de 10 km  toch vlug een handtekening vragen aan Kim Gevaert, het mocht van mama op mijn trainingjas. Zus vertrokken maar kwam traag bij ons toe de 1 ste ronde, ze had namelijk buikkrampen en moest het toilet opzoeken, maar heeft dan toch de wedstrijd verder gezet. Moet nu een week leren voor de proevenOnbeslist. Zondag start ik in Langemarke de jeugdloop en de jogging.

 kapsels 040

07:55 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |