05-05-09

loopwedstrijd ekidenrun in Evergem

woensdag 29 april mocht ik naar Gent in de voetsporen van Tia, was super blij. Eens van school was ik echt zenuwachtig voor te vertrekken, een maal aangekomen in Gent was het echt super

Vrijdag 1 mei : ekidenrun in Evergem

Dat was een wedstrijd een marathonwedstrijd in aflossing ( 6 per ploeg ), was de eerste maal dat ik mocht meedoen. 'S morgens eerst nog papa naar Kuurne voeren want die ging mee met Gino naar Bredene gaan koersen, dan vlug achter Sandra ( waar we heel veel gelachen in de auto ), eens aangekomen waren wij de eerste van de club, maar Herman en Martine waren er ook al. Herman deed mee met de webloglopers tesamen met Sandra, Chris, Vincent, Katrien en Anita. Dapalo waren met 5 ploegen aanwezig waar we heel veel plezier namiddag hadden. Ik deed de 5 km als 5 de van de ploeg, dat was het nadeel dat ik lang moest wachten. Maar denk wel dat mijn tijd mag gezien zijn als 11 jarig op zo een zwaar parcour. ( 26 min 04 ).

DSC_0029

mijn ploeg

DSC_0289

goed begeleid door de grote van Dapalo

DSC_0293

de laatste rechte lijn

ine deedt ook mee met een gemengde groep, zij deed de 7.2 km, zondag heeft ze ook in Desselgem meegedaan aan de 2.5 km waar ze de wedstrijd won met een tijd van 10.36, jammer is ze dan ziek gevallen maandag en ligt ze nog altijd in bed zo is haar blog nog niet ingevuld dat ga ze terug doen als ze beter is.

 

 

 

14:05 Gepost door lisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat heb je zeker goed gedaan. Binnenkort klop je me niet enkel in het zwemmen maar ook in het lopen .... En ja, het was plezant é in den auto :)

Gepost door: sandra | 11-05-09

Je mag terecht fier zijn op je tijd. Je hebt nog bijna 2 minuten sneller gelopen dan ik. Proficiat.

Gepost door: Herman | 20-05-09

De commentaren zijn gesloten.